Home
Presentació
Carta
Entrepans
Situación


Menú Diari


 


V REUNIÓ HARLEY - CUSTOM A FIGUERES
Figueres (Girona) és una ciutat íntimament relacionada amb el fort i fred vent del nort - la Tramuntana - i amb la propera frontera francesa. Però res té a veure amb l´aburriment i molt menys amb el silenci.
Per 5è any consecutiu, els amics del conegut Bar-Cafeteria Bé de Gust, van realitzar el passat diumenge 11 de julioll´esperada reunió Harley - Custom Figueres. La reunió es va iniciar en aquest conegut bar que, amb el pas dels anys, s´ha convertit en un autèntic punt de trobada per als "bikers" i altres incondicionals de la moguda Custom en aquesta part de l´Empordà.
Després de l´esmorzar es va iniciar la ruta turística atravessant les poblacions de Pont de Molins, Maçanet i Darnius, i es va realitzar una parada al pantà de Boadella, procedint amb el picnic, que ràpidament es va organitzar amb el soport del tirador de cervesa i l´equip de so que anava a la furgoneta que va anar al capdevant de la ruta durant tot l´itinerari.
D´aquesta manera es va reprendre la marcha cap al circuit "Pocket Bikes" d´Empúries, no sense realitzar una parada obligatòria a Perelada. Després d´aquesta parada, es va partir cap al Restaurant-Grill La Brasa, de Roses.
Després de dinar, es va realitzar l´entrega de premis. Com és tradició en aquestes trobades, es fomenta el companyerisme, la col·laboració, i el bon rollo entre els motars, i en especial entre els diferents grups, que d´igual forma participen amb l´organització d´altres events similars.
Al acabar la jornada, van marxar cap el Pub Saloon d´Empuriabrava, on es realitzava el sorteig de regals.A la reunió hi van assistir més de 400 motocicletes.
La próxima reunió es celebrarà els dies 4 y 5 de juliol de 09 Us hi esperem!!! RESERVAS HABITACIONES EN HOTEL PLAZA INN en FIGUERES